គ្រោះថ្នាក់ខ្លាំងណាស់!! ហាមយកទឹកដែលដាំពុះម្តងហើយ មកកំដៅទៀតជាដាច់ខាត
វាពិតជាមានការចាំបាច់ណាស់ ដែលយើងគ្រប់គ្នាគួរញ៉ាំទឹកដាំពុះ ពីព្រោះ វាអាចសម្លាប់មេរោគ និងបាក់តេរី ដែលមាននៅក្នុងទឹកនោះ។ ប៉ុន្តែ ការកម្តៅ ឬដាំទឹកនោះឲ្យពុះម្តងទៀត ពិតជាមិនល្អទាល់តែសោះ ហើយរឹតតែធ្វើឲ្យយើង ជួបនឹងបញ្ហាសុខភាពទៀតផង។
ពេលយើងដាំវាម្តងទៀត វានឹងហួតសារជាថ្មី ហើយឧស្ម័ន និងសារធាតុរ៉ែដែលមាននៅក្នុងទឹក នឹងអាចប្រែក្លាយទៅជាដុំពំនូកមួយ ហើយក៏អាចនឹងវិវត្តទៅជាជាតិពុលផងដែរ។
ពេលយើងដាំទឹកម្តងទៀត សារធាតុគីមីនានា ដែលមាននៅក្នុងទឹក នឹងប្រមូលចូលគ្នាជាក្រុម ដូចជា នីត្រាត អាសេនិក និងហ្លអូរ៉ាយជាដើម … ហើយយើងពិតជាមិនចង់បានវា ចូលទៅក្នុងរាងកាយរបស់យើងឡើយ។
សារធាតុរ៉ែដែលយើងត្រូវការ ក្នុងកម្រិតមួយសមរម្យ ដូចជា អំបិលកាល់ស្យូម ពិតជាគ្រោះថ្នាក់ណាស់ ពេលយើងដាំទឹកឲ្យពុះម្តងទៀត ពីព្រោះ វាអាចធ្វើឲ្យយើង ប្រឈមនឹងជំងឺគ្រួសក្នុងតម្រងនោម និងគ្រួសក្នុងប្រមាត់ជាដើម។
ក្រៅពីនេះ ការកើនឡើងនៃជាតិហ្លអូរ៉ាយ ក៏អាចជះឥទ្ធិពលអាក្រក់ ទៅលើប្រព័ន្ធប្រសាទ និងការលូតលាស់ផងដែរ ជាពិសេស ចំពោះទារក និងកុមារតូច៕
ប្រភព៖http://konpov.com/2017/08/5937
Post a Comment